I dagens program av Radioriks Gjestehus må vi stole på at personalet i Gjestehuset vil kunne traktere gjestene på beste måte. For vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen kommer sammen med kollega Jan Egil Aase til å ta en snartur ned til Italia og til det som kalles det italienske førstelaget. Vi snakker om vinområdet Piemonte. Der skal vi vandre i vinmarkene, vi svinger her og der innom kjente vinhus og vi besøker Frode Refstad og hans kone Eli Anne Langen, som dro begge fra Oslo og sine jobber i det norske byråkratiet for 12 år siden og kjøpte seg en vingård i Nord-Italia. Der finner vi han i dag på vingården Tenuta il Sogno et sted mellom Alba og Asti. Denne turen kan absolutt anbefales, og ikke minst det å finne seg en vingård som leier ut rom til turister. Vi fant en super vingård, der den ene bygningen var gjort om til hotell, mens det ble produsert kremvin i de andre bygningene. Kan du ha det bedre? Tid: 52’03 (avsluttes med musikk).
Sunday, 26 August 2018 14:00

Vin og mat i Spania

Vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen ønsker velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. I dag har vi Spania i sentrum for vårt program. Vi skal ha spania-ekspert Jon Berg som spesiell gjest, her blir det spanske matretter og vi skal selvsagt ha litt passende musikk til – som vårt husorkester kommer til å trylle fram. Og som det ikke er nok, skal vi også ta en snartur ned til vinområdet Catalonia og nærmere bestemt det eksklusive området Priorat! Tid: 57'30 (avsluttes med musikk).
Saturday, 25 August 2018 11:42

" Fafo-fest "

" Fafo-fest " Er tittelen på dagens kåseri av Jan Erik Østlie her på Radioriks Oslo
Saturday, 25 August 2018 11:22

KrF borgerlønn og ulikhetdebatten

KrF borgerlønn og ulikhetdebatten, er de tre saken vi ser nærmere på i dagens ukeslutt her på Radioriks Oslo. Og i studio er Knut Jeppsson og redaktør i ANB Kjell Werner
Saturday, 25 August 2018 11:17

«Jeg vil ikke vite det»

«Jeg vil ikke vite det»er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radiorikas Oslo
Gustav Vigelands fikk det ikke alltid som han ville Gustav Vigelands fikk det ikke alltid som han ville, forteller museumsleder Jarle Stømodden. V/Knut Jeppsson
Saturday, 25 August 2018 04:07

Vigelands parken er mer enn en park

Det er rom for å la tankene vandre gjennom en verden av sanseinntrykk i Gustav Vigelands stein harde verden forteller museums leder Jarle Sømodden. V/Knut Jeppsson
Thursday, 23 August 2018 04:22

Fotball og mat i skjønn forening

Til tross for at vi har hatt en svært varm sommer, har vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen og hans stab holdt ut i Radioriks Oslo Gjestehus for å glede alle som besøker oss. Dagens meny er i fotballens tegn. Selv så uinteresserte som vi er i fotball, har vi fått med oss at det nylig har foregått et verdensmesterskap. Med andre ord blir det litt mat og tilhørende drikke med litt tilsnitt av fotball. Vi skal blant annet ta et gjenhør med sommeren 2010. Så her kommer dagens quiz: Hva skjedde da?? Jo, de mest ihuga fotballsupportere fikk vel med seg at da var det VM i Sør-Afrika. Forutyen alt dette blir det selvsagt god musikk. Tid: 33’58" (avsluttes med musikk)
Wednesday, 22 August 2018 13:36

På matkurs i Italia

I dagens sending skal vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen blant annet ut å reise. Og sammen med ham på reisen finner vi blant annet Knut Jeppsson. Radarparet skal i dag på Toscansk matkurs – intet mindre! Planen er nemlig å «kaste seg ut på dypt vann». Uten at han vet det selv skal Knut Jeppsson være assistenten til en av Toscanas store kokker. Han tror nemlig at det er bare hygge seg gjennom kurset, men jeg vet at det er svært så streng læremester vi skal ha. Det blir det så visst ikke noe unnasluntring og kosestund. Tid: 50’35 (avsluttes med musikk).
Monday, 20 August 2018 08:26

Mangfoldig Meny i Radioriks Gjestehus

Da ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen nok en gang velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. Nok en uke har gått og nok en gang skal vi trylle fram en meny jeg tror de fleste kommer til å kose seg med. Og ryktene ser ut til å ha gått på bygda - for her strømmer det folk inn. Og menyen er mangfoldig: Vi snakker med gjester fra fjern og nær. Vi gir deg både vintips og tips om matretter det kan være verd å smake på. Dessuten er vi invitert på en elgmiddag som vi faktisk skal få være med på å lage selv. Tid: 57'59" (avsluttes med musikk)
Page 1 of 2

Additional information