Monday, 26 March 2018 11:17

"Langfredag"

"Langfredag" er tittelen på dagens kåseri av Kan Erik Østli her på Radioriks Oslo
Saturday, 24 March 2018 19:43

Radioriks Gjestehus: Påskepapp i påskesol

Nå nærmer påsken seg med raske skritt og i denne utgaven av Radioriks Gjestehus har vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen tatt turen til påskefjellet sammen med gode venner. Der skal de lage diverse påskemat og det skal selvsagt bli tilhørende god drikke. Og når vi snakker om god drikke til påskematen – så er det mange som tenker i retning av Bag-in-boks eller pappvin, som vi også kaller dem. Med andre ord vi skal blant annet teste ut en rekke pappviner. Tid: 35'05" (avsluttes med musikk)
Thursday, 22 March 2018 17:52

LO vil ha hjelp av Riksmekleren

LO brøt tarifforhandlingene med NHO , og varslet plassfratredelse for de arbeidstakerne i privat sektor som er omfattet av tariffoppgjøret mellom LO og NHO. Det betyr at oppgjøret blir tatt inn til mekling hos Riksmekleren.- Vi har store og krevende spørsmål på forhandlingsbordet, og opplever liten framdrift. Derfor valgte vi å bryte nå, og be om bistand fra Riksmekleren, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. v/Knut Jeppsson
Thursday, 22 March 2018 14:21

Ukeslutt med mye mer

Ukeslutt med mye mer på Radioriks. V/Knut Jeppsson
Thursday, 22 March 2018 13:47

Nye påskereisetips på Radioriks

Nye påskereisetips på Radioriks. V/Knut Jeppsson
Thursday, 22 March 2018 10:31

"Hven bryr seg om hva du sier"

"Hven bryr seg om hva du sier" er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
Thursday, 22 March 2018 10:19

" Den nye olja"

er tittelen på agens kåseri av Jan Erik Østlie her på Radioriks Oslo
Monday, 19 March 2018 13:09

"Påskepapp" hva er vel det?

Nå er det snart påske og det skal markeres i Radio Riks Gjestehus. Vår vert i Gjestehuset, vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen, vil presentere diverse påskemat og det skal selvsagt bli tilhørende god drikke til. Og når vi snakker om god drikke til påskematen – så er det mange som tenker i retning av Bag-in-box eller pappvin, som vi også kaller dem. Med andre ord vi skal teste ut en rekke pappviner. Og visste du det at Norden – deriblant Norge – var de som førte til at dette konseptet ble funnet opp. Det var store vinoppkjøpere – som for eksempel Vinmonopolet – som kom til produsentene i Australia, Italia og Spania – og begynte å etterspørre slikt. I dag ser Vinmonopolet at salget av papp-vin øker merkbart i uka før påske, og de regner med at det konsumeres rundt 1,9 millioner liter papp-vin i løpet av påsken. Mot rundt 600 000 liter i en vanlig uke. Og når vi tenker oss påskefjellet og lange skiturer, så ligger konseptet After ski snublende nær. Her i Gjestehuset kan vi jo tenke oss at vi er på en After-ski tilstelning (selv om det foregår i mer pyntelige former her). Tid: 48’22" (avsluttes med musikk).
Saturday, 17 March 2018 07:04

«Vangen»

«Vangen» er tittelen på dagens kåseri av Jan Erik Østlie her på Radioriks Oslo
Nye Reiselivsavisa med nye tips på Radioriks Oslo. v/Knut Jeppsson
Page 1 of 3

Additional information