Saturday, 20 October 2018 11:31

«Kan vi ikke stole på noen»

«Kan vi ikke stole på noen» er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
«Krf regjeringskabal i Sverige og tog privatisering» Er sakene i dagens ukeslutt her på Radioriks med Redaktør i ANB Kjell Werner og Knut Jeppsson
I døren på Radioriks Gjestehus står nok en gang vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen og ønsker gjestene velkommen. Temaet i dagens program er italienske prosecco’er og italiensk fingermat i form av bruschetta’er. Totalt har vi hele åtte prosecco’er som vi vil at gjestene skal smake på. Dagens meny er variert. I dag har kokken fått lov til å lage i stand en rekke smakfulle italienske retter. Og hva annet kan passe bedre enn mange ulike typer Bruschetta. Målet vårt er å finne ut hva slags mat og smaker som kan passe til ulike typer Prosecco. Og det vi har her i dag er altså en Bruschetta-buffet. Den består av forskjellige typer spekemat, det er mozzarella-ost, ricotta, tomat-salat, pesto, balsamicostekt sopp og karamellisert løk. Altså her burde det være noe for enhver smak. Til alt dette skal vi unne oss litt nostalgiske musikkinnslag fra podiet i restauranten med bandet Eagles! Kan det bli bedre? Tid: 53’50" (avsluttes med musikk).
Saturday, 13 October 2018 11:20

Mye spennende i denne ukes reielivsmagsin

Mye spennende i denne ukes reielivsmagsin på RadioRiks
Thursday, 11 October 2018 13:54

Fredsprisen statsbudsjettet og Krf

Fredsprisen statsbudsjettet og Krf er saken i dagens ukeslutt her på Radioriks Oslo med redaktør i ANB Kjell Werner og Knut Jeppsson
Thursday, 11 October 2018 08:17

"Ostehøvelen virker"

"Ostehøvelen virker" er tittelen på dagen kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
Nok en gang ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. Heller ikke i dag skal han bare sitte stille ved bordet. Sammen med vinekspert og tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase, skal han komme seg ut på kjøkkenet for å lage litt god mat. Det er lammekoteletter som står på dagens meny. Vel, vi får se hvordan det går. I dette programmet har også redaktør Knut Jeppsson tatt turen innom Gjestehuset. Han har sterke meninger om lammekjøtt og hva som er god drikke til dette. Dagens program er altså variert. Ikke minst skal vi ha et spennende musikkprogram. Det blir preget av nostalgi, og de som klarer å huske litt tilbake noen år, vil vel huske Dr. Hook and the Medicine Show. Tid: 33’59" (avsluttes med musikk).
Monday, 08 October 2018 06:14

«Kan du forstå»

«Kan du forstå» er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
Monday, 01 October 2018 17:05

Radioriks Gjestehus: Hvitvin og lammegryte

Da ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen velkommen tilbake til Radioriks Gjestehus. På menyen står nok en gang får-i-kål. For vi har mottatt enda flere viner vi vil teste til den retten. Men heller ikke i dag skal vi bare være i Gjestehuset. Vi skal også, sammen med vinekspert og tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase, innom en vinsmaking med Prosecco-viner. Og så er det de musikalske innslag. Det var med vemod vi mottok meldingen om at Kim Larsen var død. Da vår ærede redaktør her i radioen, Knut Jeppsson og jeg studerte og gikk og lærte å lage radio, suste det Kim Larsen fra alle korridorer på Studentheimane i Volda. Men at det svingte av musikken hans – gjorde det. Heldigvis lever musikken hans videre og vi vil derfor bruke den i dette programmet. Tid: 40’06" (avsluttes med musikk).
Monday, 01 October 2018 13:38

«Alle skal med»

«Alle skal med» er tittelen på dagens kåseri av Jan Erik Østlie her på Radioriks Oslo
Page 2 of 2

Additional information