Wednesday, 13 December 2017 15:38

Radio Riks Gjestehus: Juletips fra Vinmonopolet

Da ønsker vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen velkommen igjen til en ny sending med Radio Riks Gjestehus. Gjestehuset har som vanlig mange gjester – pent pyntet og i julestemning. Dagens inviterte gjest er butikksjef Trond Syverstad fra Vinmonopolet. Til daglig finner vi ham på utsalget på Holmensenteret i Asker. Han skal her gi oss gode råd og dele sin kunnskap med Gjestehusets lyttere. Dessuten har Asker Washboard Five entret podiet i Gjestehuset til glede for de mange gjester. Tid: 45’28" (avsluttes med musikk).
Wednesday, 13 December 2017 14:47

Langtidsferie i Portugal

Langtidsferie i Portugal med Vista Travel forteller Tone Ødegård. V/Knut jeppsson
Monday, 11 December 2017 17:42

LOs Ungdomsmagasin 9.des 2017

Morten Persson Selstad og Kristoffer Stenbakk, programledere. Robin Omslandseter, tekniker. Innslag: 01 - Den Amerikanske Ambassaden skal flyttes til Jerusalem: Hva mener AUF? Vi spør Stian Vee Strand. 02 - HK Ungs ungdomskonferanse: Hvilke saker kommer til å bli tatt opp? Vi snakker med leder i HK Telemark; Eirik Michelsen. 04 - HKs julepatrulje: Vi snakker videre med Eirik Michelsen. 05 - Fylkes-sammenslåing av Telemark og Vestfold; Gruppeleder i Telemark AP: Tone Berge Hansen.
I dagens utgave av Radio Riks Gjestehuset har vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen som vanlig mange gjester, pent pyntet og i julestemning. Også denne gangen har vi juleverksted og der skal det ikke bli mye dorullnisser eller jule-lenker. Nei, det er julegløgg, julevin til julematen og musserende vin til nyttårsaften vi skal ta for oss. For å hjelpe til med dette har vi også denne gang fått med oss radar-paret Jan Egil Aase Harald Skulberg. Tid: 1'02'57" (avsluttes med musikk).
Friday, 08 December 2017 12:55

Posten AFP og fysisk aktivitet i skolen

Posten AFP og fysisk aktivitet i skolen er dagens 3 saker i ukeslutt her på Radioriks Oslo, med redaktør i ANB Kjell Werner og Knut jeppsson
Friday, 08 December 2017 11:41

"Når kamelene spiser politikerne"

"Når kamelene spiser politikerne" er tittelen på dagens kåseri av Svein Yngve Madssen her på Radioriks Oslo
Monday, 04 December 2017 18:07

LOs Ungdomsmagasin 2.des 2017

Ole-Henrik Olsen og Kristoffer Stenbakk, programledere. Robin Omslandseter, tekniker. Innslag: 01 - Vi snakker med Tonje Tovik, generalsekretær i Framfylkingen; LOs Barne- og Familieorganisasjon. www.framfylkingen.no 02 - Snart julepatrulje: Vi snakker med LOs ungdomssekretær i Telemark; Li-Mei Berglid. 03 - Den offisielle verdensarvlåten: Vi snakker med Trond Ytterbø. 04 - Seminar om industriarv: Vi snakker med Ellen Schrumpf.
Saturday, 02 December 2017 13:47

Juleverksted i Radio Riks Gjestehus

I dag er det juleverksted Radio Riks Gjestehus. Denne gangen uten dorull-nisser og jule-lenker. Temaet for juleverkstedet er ulike typer akevitt og noen av de øltyper som kan fåes på Vinmonopolet. Dessuten har vår vert, vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen, fått besøk av Christer Berens, som har gledet det norske folk i mange år med informasjon om temaer som mat og vin. Og selvsagt blir det mye julemusikk på Gjestehuset juleverksted. Tid: 52'30" (avsluttes med musikk).
Page 2 of 2

Additional information