Artikler sortert etter dato desember 2016
torsdag, 29 desember 2016 16:37

Nyttårsbobler!

Nå begynner det å nærme seg Nyttårsaften og for mange kan det være vel så mye stress som før Julaften. Mange skal ha stort lag med gode venner på litt god mat og tilhørende god drikke. Altså det er stort party å forberede. I dette programmet skal vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen komme med gode råd om passende mat og drikke til den store kvelden. Det skal gås romjulebukk og det blir gjester. Med andre ord dette blir et party-program! Så her er det bare å sette seg godt til rette! Tid: 21'24" (avsluttes med musikk).
mandag, 26 desember 2016 13:27

Romjulsmoro i Julehuset

Nok en gang åpnes dørene i Chris Christoffersens Julehus i Asker. I julehuset skal vi romjuls-kose oss med både det ene og det andre. Og i dag har det også kommet inn noen gjester. Dessuten skal lytterne få være med å gå julebukk! Også denne gangen skal det bli litt vinsmaking – det skal bli litt på julematen - blant annet juletorsk - og det vil bli noen anbefalinger for mat-og-drikke kombinasjoner. Så her er det bare å sette seg godt til rette. Tid: 46.20 (avsluttes med musikk).
fredag, 23 desember 2016 15:30

Julekos i Julehuset

Du ønskes velkommen til Julehuset på Skaugumåsen. Her har vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen funnet fram julesnadder og vil gi deg gode tips om hvilken drikke som kan passe til ulike typer julesnadder. Julemusikk blir det også! Tid: 27'55" (avsluttes med musikk).
onsdag, 21 desember 2016 06:25

JULEHILSEN

Vi hilser alle våre medlemmer hilsen Norsk Arbeidsmandsforbund Fagforbundet Handel og Konto og Norsk nærings og Nytelsesmiddelarbeiderforbund
lørdag, 17 desember 2016 16:44

Økonomisk Rapport 17.des

Den økonomiske situasjonen -med Per Halvorsen fra Sparebank 1 Telemark. Med Jan Erik Andersen
lørdag, 17 desember 2016 16:42

Tapte i høyesterett.

Tapte i høyesterett. Jan Erik Andersen i samtale med Jan Egil Pedersen og Lars Johnsen fra Norsk Transportarbeiderforbund.
lørdag, 17 desember 2016 16:40

LOs Ungdomsmagasin 17.des 2016

Årets siste sending! Vi hører innslag laget av vår samarbeidspartner; Grønli Framlag. Vi tar opp AUF-møtet for nye medlemmer i Skien og julepatruljen. Samt spiller vi mye god julemusikk! Vi snakker med Mani Hussaini, Li-Mei Berglid og Eirik Michelsen. Ole-Henrik Olsen og Morten Persson Selstad stod for sendingen. I sendingen: Grønli Framlag. Mani Hussaini, leder av AUF i Norge. Li-Mei Berglid, LOs Ungdomssekretær i Telemark. Eirik Michelsen, fra HK Ung. Ole-Henrik Olsen og Morten Persson Selstad, programledere. Robin Omslandseter, teknisk ansvarlig. Innslag: 01 - Innslag laget av vår samarbeidspartner; Grønli Framlag. 02 - AUF hadde et møte for nye medlemmer i Skien. Vi snakker med Mani Hussaini. 03 - Julepatruljen har blitt gjennomført. Vi snakker med Li-Mei Berglid. 04 - Vi snakker om julepatruljen med Li-Mei og Eirik Michelsen. 05 - Ole-Henrik stiller spørsmål om julefeiringer.
fredag, 16 desember 2016 16:29

Fra tariffrevisjon til statsbudsjett

Fra tariffrevisjon til statsbudsjett. Samtale med Rolf Jørn Karlsen fra Fellesforbundet og Mette Nord fra Fagforbundet. Med Jan Erik Andersen
fredag, 16 desember 2016 10:06

Jul hele året

Jul hele året er tittelen på dagens kåseri av redaktør i LO Aktuelt Svein Yngve Madssen.
torsdag, 08 desember 2016 10:23

Det siviliserte toget

Det siviliserte toget er tittelen på dagens kåseri her på Radioriks Oslo med redaktør i LO Aktuelt Svein Yngve Madssen
Side 1 av 2

Ekstra informasjon