Sunday, 21 October 2018 15:24

Radioriks Gjestehus: Varmende rødviner og lammestek

Written by 
Menyen i Radioriks Gjestehus som vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen ønsker å presentere i dag er svært så innholdsrik. Han har et stort urtemarinert lammelår, han har seks rødviner i høyere prisklasse som skal testes mot middagen og han vil ta med gjestene på en rødvinssmaking med – ikke mindre enn – tyske rødviner. For i motsetning til forrige gang skal han og Jan Egil Aase ta seg en tur inn til lokalene til tidligere Lilleborg såpefabrikker. Dit er de nemlig invitert av Det Tyske Vininstituttet til å smake på tyske rødviner og ribbe, pølser og sylte av svinekjøtt. De tyske rødvinene har vært forholdsvis ukjent for mange nordmenn, men nå har dette endret seg! Dagens meny er altså svært variert. Og ikke minst blir det et spennende musikkprogram. I dag har Gjestehuset besøk av intet mindre enn Phil Collins. Og han har lovet å underholde med alle sine kjente klassikere. Kan det bli bedre? Tid: 51’56" (avsluttes med musikk).

Media

Additional information