Monday, 15 October 2018 17:03

Radioriks Gjestehus: Bruschetta og italienske bobler

Written by 
Fra vinrankene på gården Fratelli Berlucchi Fra vinrankene på gården Fratelli Berlucchi
I døren på Radioriks Gjestehus står nok en gang vin- og matjournalist Carl-Erik Christoffersen og ønsker gjestene velkommen. Temaet i dagens program er italienske prosecco’er og italiensk fingermat i form av bruschetta’er. Totalt har vi hele åtte prosecco’er som vi vil at gjestene skal smake på. Dagens meny er variert. I dag har kokken fått lov til å lage i stand en rekke smakfulle italienske retter. Og hva annet kan passe bedre enn mange ulike typer Bruschetta. Målet vårt er å finne ut hva slags mat og smaker som kan passe til ulike typer Prosecco. Og det vi har her i dag er altså en Bruschetta-buffet. Den består av forskjellige typer spekemat, det er mozzarella-ost, ricotta, tomat-salat, pesto, balsamicostekt sopp og karamellisert løk. Altså her burde det være noe for enhver smak. Til alt dette skal vi unne oss litt nostalgiske musikkinnslag fra podiet i restauranten med bandet Eagles! Kan det bli bedre? Tid: 53’50" (avsluttes med musikk).

Media

Additional information